Nazovite sad! 0 900 500 99 33
Cijena poziva: 1,99 €/min
 
 
 

Godišnji horoskop

Horoskop napisala Kllea. Imate daljnja pitanja? Nazovite ju odmah! Kod: 111

 

2010. godina - godina Sunca

Nalazimo se u godini energije života i svjetla na Zemlji, godini Sunca, a mjeseci pred nama donosi nam smjenu planeta na nebu koja će navjestiti velike promjene u svjetskoj politici i međuljudskim odnosima. Moglo bi se slobodno reći da 2010. godina sigurno neće biti lagana za kardinalne znakove, što zbog silnih pomrčina koje će se događati u tim znacima, što zbog velikog kardinalnog T-kvadrata koji će Mjesec aktivirati 30.srpnja. Tranzit Velikog Učitelja Saturna u Vagi donijet će veliko preispitivanje ljudskih odnosa, posebno ljubavnih, društvenu svijest i socijalne okolnosti. Svima će nam biti potreban istančan osjećaj za druge, diplomatičnost i pravednost. Prema nagrada, Saturn će nas nagraditi ili kazniti. Zbog Jupitera najbolje će plivati u svojim vodama Ribe, a ništa lošie ni Škorpioni čiji će ljubavni život procvjetati. Blagotvorni utjecaj ovog najvećeg planeta otvorit će nove mogućnosti rasta i sazrijevanja na gotovo svim životnim područjima, a bit će dobar saveznik i Jarcima i Rakovima, a Bikovi će lakše ostvarivati svoje želje. Ova godina će biti i godina glazbenih dostignuća, a snovi i vjera bit će na površini društvene svijesti.

OVAN - Umijeće balansiranja

Zodijačka «selidba» sporih planeta Jupitera, Saturna i Plutona, odrazit će se višestruko na vašoj svakodnevnici koja će biti ispunjena raznovrsnim sadržajima, a oni vezani uz posao i karijeru izbit će u prvi plan. Nećete moći izbjeći unutarnja previranja, odgode i zastoje, no znat ćete kako izaći na kraj s izazovima. Radit ćete mnogo, a po svemu sudeći i pokretati nove projekte, uz nužnu prilagodbu, usuglašavanja osobnih želja, privatnog života te zahtjeva posla i karijere. Profesionalni uspon bit će olakšan kvalitetnim poslovnim partnerstvima.

Snaga senzulnosti udružena s komunikativnošću i mudrošću bit će učinkovit recept ljubavnog uspjeha. Pođe li vam za rukom definirati svoj «put srca», shvatiti što želite i spoznati kako to postići, primjetit ćete da će neke nevolje i otežavajuće okolnosti nepovratno nestati iz vaše ljubavne svakodnevnice, a vi okrenuti novo poglavlje u životu. Za one koji ne žele «kopati» po dubinama, zov proljeća dovest će vašu erotičnost do visina i nećete moći odoljeti, a da ne zadovoljite svoje apetite. Riskantne avanture koje bi mogle dolaziti iz više smjerova, mogle bi ugroziti vašu vezu ili brak. Koju god opciju izabrali, za ljubavno ispunjenje bit će nužno više samokontrole i umjerenosti.

Uz napete živce, pretjeranu osjetljivost i učestale mjenje raspoloženja i vaša zdravstvena sitaucija neće biti najbolja. Radite na unutarnjem miru, ne dopuštajte sebi tamna stanja svijesti. Vi ste ti koji ćete stilom življenja u mnogočemu određivati svoja zdravstvena stanja!

BIK – Promjene u poslu i karijeri

Pred vama je godina povećane aktivnosti i dinamičnih poslovnih zbivanja. Preuzimati ćete nove dužnosti, nositi više odgovornosti na svojim leđima, učiti nove vještine i svladavati drugačije načine ophođenja s ljudima. Već prve naznake promjena, osjetit ćete u prvih pet mjeseci gdje će vam se na prvi pogled činiti situacija nestabilna i vjerojatno se nećete slagati s politikom nadređenih. No, nastojte razmišljati dugoročno i savjesno obavljajte svoje zadatke. Kada je riječ o nekim vašim čisto realističnim ciljevima, možete biti sigurni da ćete imati planetarnu podršku, ostaje vam samo da aktivirate konstruktivno svoju volju.

Kad je ljubav u pitanju, godina pred vama obilovat će uzbudljivim zbivanjima. Naglašeni libido vam neće dopustiti da mirujete. čak i ako će vam se činiti da su vam živci istrošeni i da bi vas neka ljubavna zbivanja mogla iscrpiti do lipnja i obeshrabriti, oporavak će biti brz i jednostavan. Ljeto će obilovati simpatičnim zgodama i snažnom iskrom strasti. Egzotika u ljubavi bit će velika motivacija, pa ako vas put i ne odvede u neku egzotičnu zemlju, Kupidova strelica jedne Ribe bi vas mogla pogoditi točno u srce.

Zbog hiperaktivnosti mogli biste se dovesti u alarmantno stanje. Češće energetske uspone i padove očekujte u prvoj polovici godine i u listopadu, kada ćete trebati posvetiti veću pažnju glavi, urinarnom traktu i visokom tlaku. Ne zaboravljajte i ne preskačite vrijeme za odmor.

BLIZANCI – U vatri strasti i osjećaja

Vaša prava priroda doći će do izražaja. Na vaš račun slijevati će se više novca, ljubav će vam pokazati ljepše lice, a nove prilike smiješe vam se i na poslovnom planu. Osvijestit ćete svoje umjetničke i kreativne potencije i talente, ali im dodijeliti i praktično ruho. Odnosi sa strancima i stranim kompanijama su naglašeni, pa očekujte češća putovanja, a mogući je duži ili kraći boravak u stranoj zemlji. Unovčite znanje stranih jezika, razvijajte vještine vezane uz savjetodavni rad i usluge i posvetite se stjecanju i unapređivanju stručnog znanja.

Svi oni koji željno iščekuju svoju srodnu dušu, maštaju o romansi, šaputanjima na jastuku, pa i o trudnoći, djeci, zarukama, doći će na svoje. Karizmatični će biti odnosi sa znatnom starijom ili zrelijom osobom, koja je možda utjecajna ili poznata široj javnosti. Ako ste u dužoj vezi ili braku, vaša veza će dobiti novu kvalitetu. Ponovo ćete otkriti zajedničke interese, romantiku i treperavu erotiku. Ljubav će vas preporoditi!

Ljeto donosi veliko pospremanje, ne samo u praktičnom nego i u psihološkom smislu. Reikijem ćete se dubinski očistiti od svega što vas blokira i sputava da živite zdravije.

RAK – Preslagivanje životnih prioriteta

U tekućoj godini imat ćete cijelo obilje genijalnih ideja, no koliko će te iste biti upotrebljive u stvarnosti, to će biti već neka posve druga priča. Sa Saturnom u Vagi pojačat će se napetosti u obiteljskom okruženju kao i u poslovnom. Područje koje ste proteklih godina zanemarivali ili ste puštali da se odvijaju po inerciji, počet će zahtjevati vašu odgovorniju i prisutniju ulogu. Smirite unutarnje bure i oluje, naoružajte se s više odlučnosti i ne oslanjajte se na druge.

Dugogodišnje prisustvo Plutona vašim poljem partnerstva u kombinaciji sa Saturnom ima zadatak pročistiti vaš ljubavni i društveni život. Bit će sve ili ništa. Vaš odnos prema braku, vezama i ljubavi općenito mogao bi se promijeniti. Kočit će vas i sputavati dotrajali, stari obrasci ponašanje. Ne postignete li željenu dimanimku u postojećem odnosu, ove ćete potrebe zadovoljavati pokojim flertom, a nisu isključeni ni avanture u konačnici s lošim posljedicama. Vaši pogrešni izbori i ljubomora nametnut će reviziju ljubavnog života.

Nađite si neki ispušni kanal, bavite se sportom, meditirajte i naučite kontrolirati nabujalu osjećajnu energiju. Osjetljive točke organizma držite pod kontrolom i vodite računa o prevenciji.

LAV – Punom parom prema novim uspjesima

Naoružani valom samopouzdanja, inicijative i odlučnosti, uzet ćete stvari u svoje ruke. Nametnut ćete se drugima snagom intelekta, vještinama i sposobnostima, ali i šarmom i osobnom karizmom. . Položaj Saturna u vašem trećem polju potaknuti će veći interes za čitanje, učenje, komunikaciju, naročito sa starijim i udaljenijim osobama te duboku koncentraciju na stvari koje pobuđuju vašu pozornost. Puno će vam značiti prijateljstvo s osobom s kojom ćete biti profesionalno vezani, a možda i emotivno.

S Marsom u vašem znaku do 06.lipnja žarit ćete i paliti ljubavnim poljem. Zračit ćete neobjašnjivim «faktorom X» kojim ćete osvajati tuđa srca. Senzualnost i igra tijela, seksualnost i strasni, duboki izljevi ljubavi bit će ono čemu ćete težiti. Zavodit ćete i biti zavedeni. Očekuje vas pregršt zagrljaja, uzbudljivih poruka, strasnih poljubaca i novih poznanstva. Jesen donosi manje ili veće potrese. Pokazivat ćete sklonost bijegu od obveza uz naglašenu aroganciju, pa će to prilično iživcirati vašeg partnera. Mnogi među vama će ozakoniti svoju vezu.

Iako ćete imati dovoljno energije, snage i entuzijazma, moguće su prolazne tegobe. Osim stresa i pojačane nervoze, osjetljive točke organizma bit će želudac, kičma, srce i oči. Posvetite dovoljno pažnje njezi tijela i izgledu.

DJEVICA – Iskoristite sve dobro što vam se nudi

Raširenih ruku dočekat ćete promjene i novitete te im stvarati mjesto u svom životu.

Karmički putokaz vodit će vas upravo tamo gdje morate biti, u situacije koje u prošlosti niste dovršili. Pripazite kako trošite novac i nemojte se upuštati u rizična ulaganja. Igrajte na sigurno i držite se samo onih projekata i poslova koji su se pokazali dobrima u proteklom razdoblju. Istaknite se, izrazite svoju osobnost, pouzdanost i odgovornost. Nova poslovna iskustva će promijeniti vaš život.

Uvijek ćete imati dobru izliku za nesređeni ljubavni život. Za neke će to biti prezaposlenost, rješavanje egzistencijalnih pitanja, a za druge još uvijek nespremnost za dugu vezu. No, ljeto donosi nova strujanja. Mogla bi vam se dogoditi romansa s osobom koju ćete upoznati na putovanju ili u većem društvu prijatelja. Osjetit ćete snažnu privlačnost, i iako to nećete planirati, a još manje očekivati, mogla bi vam se dogoditi ljubav koja će preokrenuti vaš dosadašnji život naopačke i obilježiti kraj ove godine.

Redovito održavajte svoju kondiciju jer će vam ona osigurati dobro zdravlje. Hranite se zdravo i umjereno i svoje tijelo ponekad iznenadite dobrom masažom ili kakvim vikend wellness aranžmanom.

VAGA – Nova stranica u životu

Godina pred vama obilovat će novim iskustvima. Puno ćete naučiti o životu, bolje se snalaziti u problemima, a pod patronatom strogog planetarnog učitelja Saturna, spremno ćete prihvaćati vodeće i odgovornije položaje na obiteljskom, ljubavnom ili profesionalnom planu. Jupiter u vašoj kući posla iz stanja pasivnosti ubacit će vas «u petu brzinu». Sve mogućnosti će vam biti moguće, pa i nova poslovna ponuda za prilično zahtjevan posao koji će od vas zahtjevati mnogo požrtvovanosti i odricanja. No, vaš trud će se naposljetku isplatiti.

I na ljubavnom planu zvjezdane vibracije ukazuju na vašu potrebu za promjenom, a što god učinili,imat ćete osjećaj da to nije to i da niste zadovoljni. Ako ste u nestabilnoj vezi u kojoj već dugo sve «miriše» na prekid, on bi se u ovoj godini mogao i dogoditi. Ljeto donosi osvješćivanje seksipila i šarma koji ćete znati iskoristiti u presudnim trenucima. Naći ćete se na meti udvaranja pojedinaca iz utjecajnih krugova, a ljubav i osjećaji neće mariti za godine. Iako su novi ljubavni počeci izvjesni i to pod neobičnim okolnostima, pripremite se na to da njihov tijek neće biti usklađen s vašom ljubavnom filozofijom. Najučinkovitije oružje borbe bit će prilagodba i prihvaćanje situacije.

Osjetit ćete pojačani nemir i potrebu za kretanjem i akcijom. No, svaki fizički rad do mogao bi vas prebrzo iscrpiti i umoriti. Čuvajte se opeklina, udaraca, aritimije i bolova u kralješnici.

ŠKORPION – Plima promjena

Iako će vam univerzum donositi pregršt novih prilika i promjena, duhovi prošlosti će vas vući unutrag kako biste se suočili s posljedicama nekih svojih djela ili pak nespremnošću da prihvatite odgovornost za ono što ste učinili ili pak za ono što ste trebali učiniti, a niste iz straha ili pomanjkanja vjere u sebe. Jupiterovi pozitivni planetarni aspekti nagovještavaju mogućnost napretka,prihvaćanje odgovorne poslovne funkcije, zaposlenja kao i promjenu radnog mjesta ili kompanije. Vašoj materijalnoj sigurnosti kumovat će starije osobe koje će vam nešto ostaviti u nasljedstvo ili vam naprosto pomoći u ostvarenju financijskih planova. Igrajte loto.

Kad su posrijedi osjećaji, u vama će se odvijati snažna borba. Želje će vas vući u jednom smjeru, a okolnosti će vas zaustavljati i poticati da se odričete nekih užitaka i ponuda. No, «višak strasti» bit će u svim vašim važnijim odnosima i ljubav će biti ipak tema najžešćih izgaranja. Jesen vam donosi vrlo uzbudljiv period, prepun novih ljubavnih prilika, a vi ćete sretno letjeti na krilima nove ljubavi. Ženama je pojačana mogućnost trudnoće.

Ako ste često izloženi stresu ili ne možete po noći spavati, potreban vam je ispušni ventil. Igrajte badminton, upišite pilates, rolajte se i vozite bicikl. Fizička aktivnost dizat će vam raspoloženje.

STRIJELAC – Na vama je da birate

Gdje god se našli i što god radili plijenit ćete tuđu znatiželju. Vaš vladaoc Jupiter nalazit će se u vašoj kući karijere i statusa i započet će trend poslovnih promjena koje će potrajati do kraja godine. Putovanja, učenje, životi bliskih rođaka te vaš odnos prema partnestvu i javnosti bit će područja koja će doživjeti najviše noviteta. Zanimljivost i intrigantnost godine pred vama bit će u uzbudljivim sadržajima koji će se događati na putovanjima ili tijekom boravka u drugom gradu.

Oslobođeni strogog Saturna sve vedrije i optimističnije ćete razmišljati o svojoj ljubavnoj budućnosti. Bit ćete ponosni na sebe što ste se oslobodili tereta loše ljubavne karme i spremno ćete dočekati ono što vam u ovoj godini dolazi. No, kako vi nekad znate biti «zaigrani» pripazite da ne pretjerate u flertovima i igrama bez granica, da se u svakom trenutku ponašate korektno prema onima koji vas vole. Vi koji ste u dugim vezama mogli biste se odlučiti na zajednički život, brak ili povećanje obitelji.

Energije i vitalnost vam neće neodostajati, posebno nakon izlaska. Snaga duha i jaki imunitet štitit će vas od bolesti. Zdravlje i tjelesnu formu održavat ćete bez teškoća.

JARAC – Novi identitet

S Plutonom u vašem znaku i vladaocem Saturnom u Vagi predstoji vam mnoge promjene, a jedna od njih je preuzimanje odgovornije uloge, što će se pokazati od velikog značaja za vašu karijeru. No, računajte da poslovna i financijska zbivanja neće biti lišena stresa. U prilici ste da ostvarite zapažene intelektualne pothvate, a vaša spretnost i mentalne vještine donijet će i ostvarenje materijalne sigurnosti u budućnosti. Mnogi među vama puno će putovati, educirati se, kupiti novi kompjutor, novi auto ili naprosto povećati svoju kućnu biblioteku.

Ljubavna iznenađenja će biti nezaobilazni dio ove godine. Koljena bi vam mogla «zaklecati» a rumenilo ozariti obraze pri prvom susretu s poslovnim partnerom, suradnikom,liječnikom ili zubarom. Vibracije visokog napona moguće su i na putovanju posebno u kasno proljeće i ljeto. Šarm i komunikativnost bit će vaše moćno oružje, a prosipat ćete i svoje ljubavničke talente na vrlo jedan za vas neobičan način. Duge veze ili brak bit će pod povećalom gotovo cijelu godinu. Ne savjetuje vam se nagle odluke

Iako u vašem vječito natrpanom rasporedu nema previše mjesta za liječnika, morat ćete više pozornosti posvetiti zdravlju. Dobro osluškujte svoje tijelo i pravovremeno reagirajte.

VODENJAK - Snažan utjecaj na druge

Marljivi rad, disciplina i osobni napori bit će čimbenici uspjeha u ovoj godini. Vuči ćete repove prošlosit sa sobom, pa do lipnja ćete svakako morati počistiti prašinu sa situacija od kojih ste bježali. Svi poslovi koji podrazumijevaju partnerstvo uzdići će vašu individualnost na pozitivan način, a ujedno ćete se učiti i nužnom kompromisu. Usmjerite se na društvena zbivanja, prijatelje i timski rad s osobama koje dijele slične interese i ambicije. S Jupiterom u vašoj kući financija «osuđeni» ste na dobitke, samo nastojte da ih pravilno i rasporedite.

Ljubav će biti sinonim za zabavu i uživanje. Vi koji ste slobodni bacit ćete se punom parom u noćni i zabavni život. Novi susreti i poznanstva nicat će kao gljive poslije kiše. Komunikacija putem elektronske pošte, sms prepiska i telefonski razgovori predstavljat će neizbježni dio vaših dana. Granica između ljubavi i prijateljstva bit će tanka, kao i vrijeme upoznavanja do spavaće sobe. Društveni život će vam biti naglašen, pa će se stvarati dosta prilika za nova poznanstva, no, bit ćete dosta oprezni i nespremni dijeliti svoju slobodu s nekime. Jesen donosi nove fatalne ljubavi.

U trenucima letargije krenite u vježbaonicu, privlačit će vas sportoviu kojima noge preuzimaju glavnu ulogu. Što više pješačite i boravite u prirodi. Ne pretjerujte u izgladnjivanju organizma pri provođenju dijete.

RIBE – Miljenici Univerzuma

2010. godina je godina koja će vam ostati u pamćenju. Krupnim koracima, puni entuzijazma grabit ćete prema naprijed. Sva vaša kreativna i konstruktivna nastojanja bit će pod zaštitom Jupitera. Doživjet ćete nezaboravne situacije, od primamljivih egzotičnih putovanja do učenja, edukacija i širenja vašeg duha. Mnogi među vama će graditi svoj novi posao na starim temeljima, pa će mudrošću i strpljivošću se približavati ispunjenju svojih poslovnih snova. Nemojte sputavati svoju originalnost i uživajte u ispunjavanju svojih ideja.

Fatalne privlačnosti, strast i snažni osjećaji obitelježit će vaš ljubavni život posebno u ljetnim mjesecima. Bit će nešto neodoljivo u vašoj mističnosti i povremenoj kaotičnosti. Pojedinim pripadnicima mogla bi se dogoditi ljubav sa strancem ili sa osobom koja ne živi u njihovom gradu, pa će udaljenost kod oboje rasplamsat želju. Privlačit će vas uspješni pojedinci, a idealan partner će biti onaj s kojim ćete moći razgovarati o poslu i razmjenjivati iskustva. Moguće su zaruke, vjenčanje ili roditeljstvo.

S Jupiterom u prvoj kući, mogli biste dobiti na težini, pa smanjite nepotrebno utaživanje gladi slatkišima. Zdrava prehrana i redovita tjelovježba bit će zaslužna za vaš dobar izgled i zdravlje.

 
najčitaniji članak
Kristalna kugla

Kristalna kugla

Kugla je najsavršeniji oblik među oblicima

Više »

 
 
 
 
 

Reiki

Reiki

Vjerujem da postoji jedno Vrhovno Biće – Apsolut – Beskrajna Dinamična Snaga, koja vlada svijetom i svemirom, nevidljiva spiritualna snaga koja vibrira i sve druge snage blijede u ništavnosti pored nje. I stoga je Apsolut… Nazvati ću je «REIKI» kao univerzalna snaga Velikog Božanskog Duha, pripada svima koji traže i žele naučiti umijeće iscjeljivanja. Hawayo Takata  

Više »

Put prema svjetlu

Put prema svjetlu

Od kada postoji ljudski rod, postoji i pitanje što će biti sutra?

Više »

 
Putevi Duhovnosti

Putevi Duhovnosti

Tehnika meditiranja

Više »

 
ASTROLOGIJA I KRISTALI

ASTROLOGIJA I KRISTALI

Astrolog je na samom početku nazvan magom.

Više »

 
Proricanje iz listića čaja

Proricanje iz listića čaja

Saznajte što listići čaja imaju za reći o vašoj budućnosti!

Više »

 
 
 
 

Najbolji savjetodavci

Viktorija Altruistican Savjetodavac

Viktorija

Bavim se profesionalno astrologijom, te tarotom već 16 godina.Više

DOSTUPANNazovite sad!

0 900 500 99 33 - Telefon + Kod: 09005009933139

0 900 500 99 33 -

09005009933

Ivana Altruistican Savjetodavac

Ivana

Bavim se astrologijom i tarotom dvanaest godina. Nazovite s povjerenjem.Više

DOSTUPANNazovite sad!

0 900 500 99 33 - Telefon + Kod: 09005009933420

0 900 500 99 33 -

09005009933

Dina Medij Savjetodavac

Dina

Moja specijalnost je predviđanje budućnosti kroz tehniku tarot karata,psihološki savjeti vezani uz brak,obitelj,djecu...Više

DOSTUPANNazovite sad!

0 900 500 99 33 - Telefon + Kod: 09005009933309

0 900 500 99 33 -

09005009933

Nina Savjetodavac

Nina

Imam dar za proricanje i otkrivanje nepoznatih detalja koji nastupaju u budućnosti.Više

NEDOSTUPANPokušajte kasnije!

0 900 500 99 33 - Telefon + Kod: 09005009933424

0 900 500 99 33 -

09005009933