Nazovite sad! 0 900 500 99 33
Cijena poziva: 1,99 €/min
 
 
 

ASTROLOGIJA I KRISTALI

Astrolog je na samom početku nazvan magom, prvenstveno zato što je objedinjavao sva znanja, koja je koristio na dar svima oko sebe.

 

Spoznaja mu je bila sveobuhvatna, a poznavanje djelovanja kristala samo je djelić toga znanja. I danas je puno astrologa koji ne zaboravljaju vrijednosti i pomoć prirode, a posebno kristala. Kristali su minerali u čvrstom agregatnom stanju, koji imaju pravilan raspored atoma i jasno definiranu geometrijsku formu. Kristali su najbolji provodnici energije. Liječenje kristalima zove se kristaloterapija. Kristali iscjeljuju i štite od štetnih utjecaja, tako da harmoniziraju suptilne energije i rješavaju problem, dopirući do uzroka bolesti. Zbog specifičnosti života koja se nameće danas, u ovom brzom vremenu, izgubili smo vezu sa prirodom, rijetko tko od nas osluškuje i prosuđuje zbivanja u prirodi. Na taj način gubimo i kontakt sa sobom i našim unutrašnjim svijetom. Kristali nas upravo vraćaju u kontakt sa prirodom, djelujući pozitivno i iscjeljujuće.

Da bi kristal djelovao pozitivno, potrebno je da ga očistite, napunite, da budete u kontaktu sa njim. A, kristali se upravo čiste prirodnim elementima: vodom (ispiranjem kristala kroz tekuću vodu), zrakom (zvuk, mirisni štapići), zemljom (polaganjem kristala u zemlju) i vatrom (polaganjem kristala na sunčevu svjetlost).

Svaki kristal ima svoj način održavanja, a sigurno je da ćete već pri nabavci prvog kristala doći i do uputa kako se održava baš taj, vaš kristal.Najbitnije je da kristal izaberete po vašem osjećaju i intuiciji, ali bilo bi izvrsno da vam u tom izboru pomogne iskusni astrolog-kristaloterapeut. Ovdje ću pokazati osnovnu podjelu pripadnosti kristala po horoskopskim znakovima:

OVAN:

ASTROLOGIJA I KRISTALI-AMETIST :povećava ovnovima snagu intuicije, kocentracije i pažnje.,otvara duhovnost i smanjuje strah, brigu i bijes. U sebi sadrži plavu i crvenu boju ,pa donosi stabilnost vašem znaku (+ crveni jaspis)

BIK:

ASTROLOGIJA I KRISTALI-AHAT: poklanja hrabrost i izdržljivost bikovima, pomaže stabilnost i staloženost, pomaže u razlikovanju pravih od lažnih prijatelja, sa ahatom bikovi mogu u potpunosti iskoristiti svoju snagu (+malahit, zeleni aventurin)

BLIZANCI:

ASTROLOGIJA I KRISTALI-KARNEOL: blizancima poklanja otpornost, stabilnost, hrabrost. Daje im snagu zemlje i pomaže čišćenju krvnih puteva i protoka krvi u tijelu. (+ tigrovo oko, kalcedon)

RAK:

ASTROLOGIJA I KRISTALI-JASPIS: elementarna energija zemlje, poklanja rakovima snagu i odlučnost, a pomaže i kod problema komunikacije (+ amazonit, sedef, mjesečev kamen)

LAV:

ASTROLOGIJA I KRISTALI-GORSKI KRISTAL: pospješuje duhovnost lavova i pomaže u donošenju pravih odluka, također produbljuje intuiciju i pomaže osjećaju zadovoljstva, apsorbira loše utjecaje iz okoline (+sunčev kamen, tigrovo oko)


DJEVICA:

ASTROLOGIJA I KRISTALI-LAPIS LAZULI: produbljuje meditaciju djevicama, potiče ih na otvaranje prema drugima, lakše dolazite do spoznaja, ostvaruje harmoniju ljubavi i pojačava vašu srdačnost (+ sodalit, ametist, karneol)


VAGA:

ASTROLOGIJA I KRISTALI-UNAKIT: pomaže vagama da razumiju druge, otklanja stres i pomaže kod bolesti ženskih reproduktivnih organa (+rozenkvarc,rodonit)

ŠKORPION:

ASTROLOGIJA I KRISTALI

-CRVENI AVENTURIN: poklanja škorpionima vitalnost i životno veselje, daje energiju i uspostavlja kvalitetne društvene odnose , pomaže u radu jetre, bubrega, krvnog sustava (+ ahat, opsidijan, mahagoni opsidijan )

STRIJELAC:

ASTROLOGIJA I KRISTALI-ZELENI AVENTURIN: zacjeljuje ranjene osjećaje strijelaca i daje vam snagu, oslobađa vas od stresa, osvježava i čini vas sretnijima (+tirkiz, ametist, lapis lazuli, sodalit)

JARAC:

ASTROLOGIJA I KRISTALI-JASPIS BREŠA: pomaže jarcima u osjećaju strpljivosti i iskazivanju ljubavi, poboljšava protok krvi i rad jetre i žuči (+gorski kristal,oniks)

VODENJAK:

ASTROLOGIJA I KRISTALI-FLUORIT: ovaj kamen razvija moć koncentracije i pomaže vodenjacima da se opuste, te pomaže razlikovanju dobrog od lošeg, liječi blokade i frustracije (+tirkiz,ametist,ahat)

RIBE:

ASTROLOGIJA I KRISTALI-TIRKIZ: ribama posebno daje energiju u teškim trenucima, to je kamen sreće, otvara morske puteve i daje sreću na moru, skuplja pozitivnu energiju i blokira negativnu (+ fluorit, ametist,sedef)

Ova podjela je odlična , ali smatram da kada vam je kristal potreban, vaš osjećaj će vam najbolje ukazati koji je kristal u ovom trenutku dobar za vas, iako je dobro poslušati savjete iskusnih.

Postoje kristali koji se preporučuju za sve znakove kao što su: gorski kristal, labradorit, hematit, magnetit, rozenkvarc, karneol, ametist. Ovi kristali djeluju zaštitno i pozitivno na nas, naravno ako se njima pravilno rukuje.

U koliko u svojoj natalnoj karti imate izvrsno postavljenog i dobro aspektiranog Saturna, tada se bez opterećenja možete koristiti crnim kristalima. Ako je Sunce pod lošim aspektima, pazite na narančasto kamenje. Ukoliko je Mars u lošim aspektima trebali biste biti oprezni sa crvenim kristalima. Ako je vaša Venera ugrožena lošim aspektima pažljivo birajte ružičasta kamenja, posebno rozenkvarc. I ukoliko neznate kakvi su aspekti u vašoj natalnoj karti, a baš ste htjeli određeni kristal, preporučam vam obavezan savjet astrologa koji se bavi i kristalima, tj. kristaloterapijom, jer često lošim kombiniranjem kristala činimo sebi više lošeg nego dobrog.

 
najčitaniji članak
Besplatan tarot

Besplatan tarot

Možete izabrati između tarota s jednom kartom ili tarota s tri karte.

Više »

 
 
 
 
 

Reiki

Reiki

Vjerujem da postoji jedno Vrhovno Biće – Apsolut – Beskrajna Dinamična Snaga, koja vlada svijetom i svemirom, nevidljiva spiritualna snaga koja vibrira i sve druge snage blijede u ništavnosti pored nje. I stoga je Apsolut… Nazvati ću je «REIKI» kao univerzalna snaga Velikog Božanskog Duha, pripada svima koji traže i žele naučiti umijeće iscjeljivanja. Hawayo Takata  

Više »

Put prema svjetlu

Put prema svjetlu

Od kada postoji ljudski rod, postoji i pitanje što će biti sutra?

Više »

 
Putevi Duhovnosti

Putevi Duhovnosti

Tehnika meditiranja

Više »

 
Proricanje iz listića čaja

Proricanje iz listića čaja

Saznajte što listići čaja imaju za reći o vašoj budućnosti!

Više »

 
Bioritam

Bioritam

Kako ste danas? Provjerite uz pomoć našeg kalkulatora!

Više »

 
 
 
 

Najbolji savjetodavci

Viktorija Altruistican Savjetodavac

Viktorija

Bavim se profesionalno astrologijom, te tarotom već 16 godina.Više

DOSTUPANNazovite sad!

0 900 500 99 33 - Telefon + Kod: 09005009933139

0 900 500 99 33 -

09005009933

Ivana Altruistican Savjetodavac

Ivana

Bavim se astrologijom i tarotom dvanaest godina. Nazovite s povjerenjem.Više

DOSTUPANNazovite sad!

0 900 500 99 33 - Telefon + Kod: 09005009933420

0 900 500 99 33 -

09005009933

Dina Medij Savjetodavac

Dina

Moja specijalnost je predviđanje budućnosti kroz tehniku tarot karata,psihološki savjeti vezani uz brak,obitelj,djecu...Više

DOSTUPANNazovite sad!

0 900 500 99 33 - Telefon + Kod: 09005009933309

0 900 500 99 33 -

09005009933

Nina Savjetodavac

Nina

Imam dar za proricanje i otkrivanje nepoznatih detalja koji nastupaju u budućnosti.Više

NEDOSTUPANPokušajte kasnije!

0 900 500 99 33 - Telefon + Kod: 09005009933424

0 900 500 99 33 -

09005009933