Nazovite sad! 0 900 500 99 33
Cijena poziva: 1,99 €/min
 
 
 

ASTROLOGIJA I KRISTALI

Astrolog je na samom početku nazvan magom, prvenstveno zato što je objedinjavao sva znanja, koja je koristio na dar svima oko sebe.

 

Spoznaja mu je bila sveobuhvatna, a poznavanje djelovanja kristala samo je djelić toga znanja. I danas je puno astrologa koji ne zaboravljaju vrijednosti i pomoć prirode, a posebno kristala. Kristali su minerali u čvrstom agregatnom stanju, koji imaju pravilan raspored atoma i jasno definiranu geometrijsku formu. Kristali su najbolji provodnici energije. Liječenje kristalima zove se kristaloterapija. Kristali iscjeljuju i štite od štetnih utjecaja, tako da harmoniziraju suptilne energije i rješavaju problem, dopirući do uzroka bolesti. Zbog specifičnosti života koja se nameće danas, u ovom brzom vremenu, izgubili smo vezu sa prirodom, rijetko tko od nas osluškuje i prosuđuje zbivanja u prirodi. Na taj način gubimo i kontakt sa sobom i našim unutrašnjim svijetom. Kristali nas upravo vraćaju u kontakt sa prirodom, djelujući pozitivno i iscjeljujuće.

Da bi kristal djelovao pozitivno, potrebno je da ga očistite, napunite, da budete u kontaktu sa njim. A, kristali se upravo čiste prirodnim elementima: vodom (ispiranjem kristala kroz tekuću vodu), zrakom (zvuk, mirisni štapići), zemljom (polaganjem kristala u zemlju) i vatrom (polaganjem kristala na sunčevu svjetlost).

Svaki kristal ima svoj način održavanja, a sigurno je da ćete već pri nabavci prvog kristala doći i do uputa kako se održava baš taj, vaš kristal.Najbitnije je da kristal izaberete po vašem osjećaju i intuiciji, ali bilo bi izvrsno da vam u tom izboru pomogne iskusni astrolog-kristaloterapeut. Ovdje ću pokazati osnovnu podjelu pripadnosti kristala po horoskopskim znakovima:

OVAN:

-AMETIST :povećava ovnovima snagu intuicije, kocentracije i pažnje.,otvara duhovnost i smanjuje strah, brigu i bijes. U sebi sadrži plavu i crvenu boju ,pa donosi stabilnost vašem znaku (+ crveni jaspis)

BIK:

-AHAT: poklanja h

 
najčitaniji članak

Put prema svjetlu

Od kada postoji ljudski rod, postoji i pitanje što će biti sutra?

Više »

 
 
 

Putevi Duhovnosti

Meditacija je jednostavna tehnika samorazvitka i nju može da prakticira svaki psihički zdrav čovjek. Ako vas razdire beznadežnost i depresija, ako ste nesretni i usamljeni, ako ste nezadovoljni, ostavljeni i poniženi, za postizanje mira u sebi isprobajte jutarnju i večernju meditaciju koju ću vam predstaviti. Ove tehnike meditacije ne ostavljaju bilo kakve štetne posljedice po praktikantu.

Više »

Kristalna kugla

Kugla je najsavršeniji oblik među oblicima

Više »

 

Proricanje iz listića čaja

Saznajte što listići čaja imaju za reći o vašoj budućnosti!

Više »

 

Bioritam

Kako ste danas? Provjerite uz pomoć našeg kalkulatora!

Više »

 

HOROSKOP ZA VALENTINOVO

Što čeka vas na Dan zaljubljenih?

Više »

 
 
 
 

Najbolji savjetodavci

Ivana

Bavim se astrologijom i tarotom dvanaest godina. Nazovite s povjerenjem. Više

DOSTUPAN Nazovite sad!

0 900 500 99 33 - Kod: 420

0 900 500 99 33 -

Nina

Imam dar za proricanje i otkrivanje nepoznatih detalja koji nastupaju u budućnosti. Više

NEDOSTUPAN Pokušajte kasnije!

0 900 500 99 33 - Kod: 424

0 900 500 99 33 -

Viktorija

Bavim se profesionalno astrologijom, te tarotom već 16 godina. Više

NEDOSTUPAN Pokušajte kasnije!

0 900 500 99 33 - Kod: 139

0 900 500 99 33 -

Ankica

Preko 30 godina gledam u karte. Uz karte kombiniram astrologiju. Više

NEDOSTUPAN Pokušajte kasnije!

0 900 500 99 33 - Kod: 466

0 900 500 99 33 -