Nazovite sad! 0 900 500 99 33
Cijena poziva: 1,99 €/min
 
 
 

Putevi Duhovnosti

Meditacija je jednostavna tehnika samorazvitka i nju može da prakticira svaki psihički zdrav čovjek. Ako vas razdire beznadežnost i depresija, ako ste nesretni i usamljeni, ako ste nezadovoljni, ostavljeni i poniženi, za postizanje mira u sebi isprobajte jutarnju i večernju meditaciju koju ću vam predstaviti. Ove tehnike meditacije ne ostavljaju bilo kakve štetne posljedice po praktikantu.

 


Pravilo broj jedan dobrog meditiranja:

Smjestite se udobno. Od udobnosti vašeg položaja u velikoj mjeri zavisi uspjeh vaše meditacije. Meditacija se izvodi u sjedećem položaju, u kojem glava nije naslonjena na sjedište (već je posve slobodna), a noge se nalaze na tlu. Skinite obuću sa noga, prije meditacije, da biste oslobodili stopala. Ako vas steže kaiš oko struka, opustite ga. Sve što vas steže opustite, jer ćete na taj način imati posve slobodno tjelo za meditaciju.

Zapamtite: vaše tjelo je hram vašeg Duha i ono mora da bude slobodno, kako bi u sebe primilo slobodni Duh.

Pravilo broj dva: budite neutralni spram misli i slika koje vam se javljaju. Čak i dobrom i iskusnom meditantu povremeno se javljaju misli i slike pri meditaciji. Cilj ove dvije pojave , ma koliko suptilne i fine bile je da vas zavedu i skrenu sa puta meditacije. Često puta će vam se javljati predivne slike i uzvišene misli. Ali, zar ima nešto uzvišenijeg od vašeg cilja. Zato budite neutralni spram slika i misli, ma koliko da su privlačne i profinjene. U meditaciji imate samo jedan cilj-ispravno meditirati. Na taj način, cilj i tehnika postaju jedno. U tome smislu, meditaciju je dovoljno prakticirati i nije potrebno obraćati pažnju na bilo koji cilj. Dok meditirate, budite neutralni spram svega oko vas, čak i spram vašeg cilja. Budite beskrajno neutralni spram svega oko vas, jer ćete samo tako duboko ponirati u sebe.

Pravilo broj tri: ako ne znate šta ćete sa očima, onda «gledajte» u korjen nosa. Pri meditiranju, vaše su oči zatvorene. Ali često kada zatvori oči meditant ne zna kuda da «gleda». Po vjerovanjima mnogih istočnih naroda, u korjenu nosa se nalazi tzv «treće oko». Nenasilno unutrašnje gledanje u korjen nosa djeluje relaksirajuće i meditaciju čini lakšom.

Pravilo broj četiri: činite sve lako i bez napora. Meditacija je tehnika Ljubavi i nenasilja. Njena snaga je snaga staloženosti

 
najčitaniji članak

Put prema svjetlu

Od kada postoji ljudski rod, postoji i pitanje što će biti sutra?

Više »

 
 
 

ASTROLOGIJA I KRISTALI

Astrolog je na samom početku nazvan magom, prvenstveno zato što je objedinjavao sva znanja, koja je koristio na dar svima oko sebe.

Više »

Kristalna kugla

Kugla je najsavršeniji oblik među oblicima

Više »

 

Proricanje iz listića čaja

Saznajte što listići čaja imaju za reći o vašoj budućnosti!

Više »

 

Bioritam

Kako ste danas? Provjerite uz pomoć našeg kalkulatora!

Više »

 

HOROSKOP ZA VALENTINOVO

Što čeka vas na Dan zaljubljenih?

Više »

 
 
 
 

Najbolji savjetodavci

Ivana

Bavim se astrologijom i tarotom dvanaest godina. Nazovite s povjerenjem. Više

DOSTUPAN Nazovite sad!

0 900 500 99 33 - Kod: 420

0 900 500 99 33 -

Nina

Imam dar za proricanje i otkrivanje nepoznatih detalja koji nastupaju u budućnosti. Više

NEDOSTUPAN Pokušajte kasnije!

0 900 500 99 33 - Kod: 424

0 900 500 99 33 -

Viktorija

Bavim se profesionalno astrologijom, te tarotom već 16 godina. Više

NEDOSTUPAN Pokušajte kasnije!

0 900 500 99 33 - Kod: 139

0 900 500 99 33 -

Ankica

Preko 30 godina gledam u karte. Uz karte kombiniram astrologiju. Više

NEDOSTUPAN Pokušajte kasnije!

0 900 500 99 33 - Kod: 466

0 900 500 99 33 -